L6A

Bij juf Regine
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmmm...wraps!


In onze gezonde week, zorgden we voor een gezonde snack! Samen met onze mete- en petekindjes sneden we een heleboel groenten om tussen een wrap te steken. Heerlijk!
HOKUS POKUS.....

De zesdeklassers werken momenteel rond 'magie' in hun taallessen.  Daarom deden enkele groepjes een echte tovertruc voor ons !
Bladwijzer knutselen met pete- en metekindjes


Zoals elk schooljaar krijgen de zesdeklassers een pete- of metekindje uit het eerste leerjaar toegewezen. De groten leren omgaan met verantwoordelijkheid en de kleintjes (die eigenlijk ook al best groot geworden zijn) hebben iemand op wie ze kunnen rekenen en die helpt om de grote stap naar het eerste leerjaar te verteren. Het is schitterend om te zien hoe fijn deze samenwerking verloopt en hoe goed het klikt tussen jong en oud! Onze eerste activiteit zit er helaas al op, we kijken al uit naar de volgende.


Onze zesdeklassers werden vandaag gedoopt tot peter of meter van een eersteklasser.  Ze waren erg benieuwd wie dat zou worden !