L6B

Bij meester Klaas

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hmmm...wraps!


In onze gezonde week, zorgden we voor een gezonde snack! Samen met onze mete- en petekindjes sneden we een heleboel groenten om tussen een wrap te steken. Heerlijk!
Geef me de Vijf!


Samen met de hele school geven we elkaar de vijf, de hand en maken we er samen een mooi schooljaar van. Om duidelijk te maken dat we er samen voor gaan, "ondertekenen" we bij juf Claudia de reuzehand van de school met onze duimafdruk.Bladwijzer knutselen met pete- en metekindjes


Zoals elk schooljaar krijgen de zesdeklassers een pete- of metekindje uit het eerste leerjaar toegewezen. De groten leren omgaan met verantwoordelijkheid en de kleintjes (die eigenlijk ook al best groot geworden zijn) hebben iemand op wie ze kunnen rekenen en die helpt om de grote stap naar het eerste leerjaar te verteren. Het is schitterend om te zien hoe fijn deze samenwerking verloopt en hoe goed het klikt tussen jong en oud! Onze eerste activiteit zit er helaas al op, we kijken al uit naar de volgende.

Wij worden peter en meter!

Onze zesdeklassers werden gedoopt tot meter of peter van een eersteklasser. Ze waren erg benieuwd naar wie dat zou zijn !